2016-02-03
2016 års första blogginlägg.

De som följt mig och mina inlägg sedan förut vet att det var en mycket vingklippt och tilltufsad Stefan som i höstas återvände hem.
Faktum är att det var ett rent helvete att inte ha något att komma hem till. Jag är så evinnerligt tacksam för att det stöd jag fick av mina barn och vänner.
Jag har fått höra en hel del stärkande kommentarer, både från folk jag känner och inte känner.
Men jag har också fått höra väldigt mycket skit och baktalande från alla möjliga håll, också detta från (tidigare) nära vänner och bekanta och från folk som inte alls känner mig.

Efter att varit bostadslös från hemkomsten till 1/12 har jag tillslut lyckats pussla ihop ett litet hem, som jag dessutom trivs jättebra i. Det har krävts ett oändligt pusslande och fixande att få till en fungerande tillvaro. Några pusselbitar saknas fortfarande, men det viktigaste är på plats.
Jag är fortfarande rätt så tilltufsad och vingklippt. Vintern har varit fruktansvärt jobbig, men nu börjar det ljusna något.

Till råga på allt, blev förs min älskade ”Veva” stulen, och kort därefter blev Merida II stulen. Så jag har fått lita till mina apostlahästar att ta mig fram, att bara gå dit man ska är både skittråkigt och långsamt. Hoppas nu att försäkringsbolaget gör det dom är till för.

Och nu då?

Många har frågat mig om jag har något/några andra idéer på turer.
Svaret är:
Jag har hela tiden sagt: ”Resan tog slut, men äventyret är långt ifrån slut”.
Det är klart att jag har drömmar jag vill uppfylla, platser att se, saker jag vill göra. Men fullt så komplicerade som 2015 års plan var, kommer det absolut inte att bli, utan avsevärt mer greppbara ”påhitt”.

Jag kommer nu under senvintern och våren, att lägga upp planerna för vad jag kommer att pricka av från min ”bucket list”.
En sak är då väldigt säker! Det blir absolut INTE något treårsprojekt, snarare tiden för en vanlig semesterperiod, 4 – 6 veckor. Inget är till 100% klart utan det några mycket viktiga pusselbitar kvar att lägga, innan jag vill berätta vad resan innebär och var den tar mig.
Men jag kan lova att jag kommer cykla.

Ni är som vanligt väldigt välkomna att följa mig framöver.

Varma hälsningar och innerliga tack.
Stefan

Pin It on Pinterest

Share This