23/8 – 2015.

Efter ett par minst sagt intensiva dagar i Vårgårda, med mängder av fantastiska möten med människor jag aldrig tidigare mött, och förmodligen inte heller hade mött om jag inte hamnat här i Vårgårda, och allt tack vare att jag blev trött och överhettad. En liten vila i gräset i skuggan av ett träd förändrade mycket.
Dessa möten har fyllt mig med ett självförtroende att min expedition och min egen filosofi inte är så tokig, galen ja, men inte tokig. Människor har spontant kommit fram och pratat, öppnat sig och verkligen gett mig en insikt hur viktigt det är att inte vänta på ”rätt tillfälle”.

Jag ska villigt erkänna att nu när jag skriver detta, trillar det tårar på min kind, tårar av många anledningar, trötthet, ”självet”, nyfikenheten, nervositet, längtan efter morgondagen och inte minst att jag nu inte längre har någonting annat än mitt jag och mitt imorgon.

Jag är så otroligt nyfiken på vad morgondagen har åt mig, samtidigt som jag är lite skrajsen för allt nytt som kommer.
Från och med idag kommer inget att vara sig likt, och därför har jag heller inget att jämföra med. Jag kommer inte att ens kunna jämföra idag med imorgon. För nuet har passerat, och det kan jag inte påverka eller förändra, och imorgon är det bara jag som skapar, det är ingen som förväntar sig något, ingen klocka som bestämmer vad jag skall göra. Jäklar så läskigt! (Gårdagen får inte ligga till grund för en vana, för då dör nyfikenheten på morgondagen).

Tack alla människor jag mött och skrivit med. Jag kommer att minnas några av er i resten av mitt liv.
En varm kram till dig Ingmarie ”Tjorven”, tack för de pratstunder vi hade och som jag kommer att alltid att ha med mig. Min önskan är att du besegrar din cancer och fortsätter bygga på din livslust.

Tomas Sylvén tack för att du stannade vid ”mitt” dike.

Tack hela Vårgårda att jag fick ”låna” lite av er vackra stad.

vårgårda

Jag vill inte tigga (Eller… Jo det vill jag) men några ören eller kronor för varje cyklad mil, hjälper mig att hjälpa och förhoppningsvis inspirera fler människor.

Att hjälpa mig är enkelt.
Gå bara in på min hemsida och registrera ditt bidrag, så får du ett meddelande varje månad hur långt jag cyklat under månaden.

Följ denna länk och hjälp mig hjälpa

Fortsätt gärna följa med mig på min resa.

Nu ska jag inte tjata ”Mer-i-da”, men ska cykla på min Merida imorgon.

SLA

God natt och sov gott

//Stefan

Pin It on Pinterest

Share This