UTAN DET BÄSTA MATERIALET
KOMMER MAN INTE LÅNGT

Merida-logo_landscape_on-white

Allt sedan jag sålde min MC, och började använda en cykel som transportmedel, så har Merida alltid varit mitt val.
Innan jag köpte min första Merida, så provcyklade (höll på att få skavsår i baken av bara det) jag massor av andra märken och typer, och ingen av cyklarna tyckte jag var varken rolig, lättcyklad eller snygg.
När jag sedan hittade min allra första Merida Crossway, så var det utan tvivel kärlek vi första ögonkastet, sedan att den hade alla andra egenskaper jag sökte, så var valet så enkelt. Tyvärr så fann även någon annan samma kärlek till min cykel, men ville inte betala för den. (Snyft!) Men det blev snart en ny Merida, och på den vägen har det fortsatt.

Så nu skall en Merida ta mig runt jorden. Och valet var lika enkelt som förr.

Prova en Merida du också och bli ”kär” du också!

Sluta leta!

Merida Sverige AB

Merida Sverige AB är ett dotterbolag till koncernen Stians Sport i Norge. Stians Sport har varit verksam i cykelbranschen sedan 1976 och har i dagsläge en omsättning på över 150 miljoner Nkr och ett trettiotal anställda. Merida Sverige startade upp sin verksamhet november 2009 med kontor i Hisings Backa, Göteborg och 6 anställda.

Våra varumärken

Merida Sverige AB är en av Sveriges kvalitetsleverantörer inom cykel och tillbehör. Vi arbetar i dagsläge med varumärkena: Merida, UMF, E-green, Merida tillbehör, Merida Fitness, Merida Bodyfit, Northwave, Birzman, Motorex, Infini, Prologo, Kryptonite och Hutchinson.

Vi arbetar ständigt med att utveckla och bygga upp nya varumärken för att kunna erbjuda marknaden en av de mest kompletta kvalitets leverantörerna inom cykel.

Varumärket Merida

Varumärket Merida har funnits på svenska marknaden sedan 1992 och drivs numera av Merida Sverige AB. Merida representerar god design, hög kvalitet och den senaste teknologin inom cykel. Vi på Merida Sverige lägger stor vikt vid att ta fram och arbeta med varor som håller hög kvalitet ur användarens perspektiv.

Hos oss arbetar erfarna människor som har god kompetens inom områden som försäljning, inköp, marknadsföring, logistik och distribution för att alltid kunna skapa värdefulla lösningar med kvalitet i alla avseenden.

Vi drivs av ambitionen att hela Sverige skall kunna njuta av en Merida cykel både för nöje skull som för nytta.

Gör Merida till en del av din livskvalitet!

shimano-logo1

När det kommer till växlar, bromsar och lager, så finns det en hel del leverantörer att välja mellan. Men för min del finns det bara en! Jag litar bara på Shimano:s komponenter, av den enkla anledningen att jag inte är någon cykelmekaniker och vill bara att grejorna ska hålla och vara enkla att underhålla, och om något, mot förmodan, skulle gå sönder så är det lätta att hitta komponenter på väldigt många ställen runt om i världen.

Hälsa på hos Shimano!

Shimano Nordic Cycle

Shimano Nordic Cycle AB hette tidigare Hallman Sports AB. Hallman Sports AB startades 1989 av Torsten Hallman, fyrfaldig världsmästare i motocross. Torsten är även upphovsmannen bakom det världskända klädmärket THOR (Torsten Hallman Original Racewear).

Redan på ett tidigt stadium fanns flera starka agenturer i företaget, bl.a Rockshox, Profile, Bell och Shimano. Shimano har under hela tiden varit det varumärke som utmärkt sig mest och lagt grunden till det stora sortiment som finns i företaget idag. År 2000 startades Hallman Sports OY i Finland och bara två år senare öppnades Hallman Sports AS i Norge.

År 2004 köptes företaget upp av Shimano Europa i Holland och ägs sedan dess av dem. Shimanos filosofi är att alla ska ha möjlighet att använda sig av Shimanos komponenter, oavsett vilken prisklass man söker. Huvudkontoret ligger i Uppsala och lagerverksamheten i Nunspeet, Holland. Totalt så har företaget 40 anställda i Norge, Finland och Sverige. Många av de anställda har en gedigen cykelbakgrund och lång erfarenhet av cykelbranschen.

Shimano Nordic Cycle har som mål att kunna leverera det som marknaden kräver.

Vi jobbar ständigt med att se över vårt sortiment för att du som kund alltid ska kunna hitta det du söker. Förutom Shimano så kan du även hitta ett flertal andra starka varumärken, vad sägs om Bell, Giro, Michelin, Pro m.fl.

hemsidatillfastpris-kvadrat2

Jag är ett teknisk pucko, men har ändå försökt att bygga en hemsida denna hemsida själv. Men insåg snart att ju mer jag meckade med den desto sämre blev den.

Jag ropade på hjälp, och fick ett svar från från Johan (Som måste sitta inne med en ängels tålamod!) Jag har ändrat och försökt att mecka lite själv och flera gånger förstört det Johan gjort, han suckar tyst och gör om och om och om och om och om igen. Jag måste säga att med det tålamod och den kunskap Johan har, skulle jag aldrig i livet välja en annan Webmaster.

Utmana Johan!

Har du ingen egen hemsida? Har du råd med det..?
Fungerar din hemsida i surfplatta eller mobil?
Jag kan hjälpa dig synas bättre på nätet.

Jag heter Johan och hjälper Stefan Sand med hans hemsida. Sköter om det tekniska och ger goda råd. Nåja, försöker i alla fall…

Besök min hemsida för att se fler projekt jag ansvarat för. Till exempel hemsidor för svenska pingismästarna Eslövs AI BTK, Sveriges Orkesterförbund, Kullaleden, Travelgate Sweden med flera. Kanske jag kan hjälpa dig också?

Jag jobbar i ett nätverk av utvecklare och kan på så sätt åstadkomma lika bra resultat som de dyrare byråerna, fast till mer humana priser. Hör av dig så snackar vi mera.

Specialerbjudande:

Beställ din nya hemsida och ange ”Cyclingswede” så donerar jag 10% av totalsumman till WaterAid.

Emaila Johan idag!

selle SMP

Är du rädd om rö… rumpan och de mer ädla delarna i samma region, så är Selle SMP det du skall satsa på.
Glöm allt vad silikonöverdrag, stora mjuka sadlar och annat billigt skräp heter. Att välja sadel är många gånger viktigare än att välja cykelbyxor, för med fel sadel så kan du köpa de dyraste cykelbyxor du kan hitta men resultatet blir alltid en plåga.
Min Selle SMP får stå ut med mycket men sviker mig aldrig.

Sluta gnäll!

Selle SMP today

The company turnover is 25% for the Italian market and 75% for foreign markets.

Putting the extensive and tested company know how to use in the field of technologies for plastic injection molding and integral polyurethane foaming machines (PU), Selle SMP fully complies with environmental protection standards, using clean raw materials and working according to legislation in force on the subject.

Selle SMP products are also tested in compliance with the main national and international standards regarding safety requirements for bicycles and therefore seats.

Selle SMP, through a specially set up task force, now follows the most important cycling events in order to directly offer cyclists the possibility to try the innovative characteristics of its production.

Pin It on Pinterest

Share This