God söndag på er!

Detta blir mitt sista söndagsinlägg med nedräkning av dagar. För ty nästa gång det är söndag är det inte längre nödvändigt med nedräkning. Sedan kanske det blir uppräkning av dagar och mil.

Först vill jag lyfta på hatten och buga djupt för en en ny bidragssponsor. JMS-Vattenrening har valt att vara med och göra skillnad. Klicka på loggan här under för att se hur dom kan hjälpa dig på din väg mot friskt vatten.JMS

Jag tänker inte ägna detta inlägg till mina känslor, förberedelser eller planeringen. Utan i detta inlägg vänder jag till alla ni underbara människor i min omgivning. Jag skall försöka vara så tydligt som möjligt utan att använda allt för många klyschiga superlativ.

Men ni ska veta att varenda bidrag, oavsett storlek, är otroligt viktiga för expeditionen, vissa bidrag är mer emotionellt laddade men jag uppfattar varje bidrag som ett tecken på empati och kärlek från er.

Det finns dock ett bidrag som som jag vill lyfta fram lite mer än andra. Susanne Andersson ville hjälpa mig att hjälpa med sitt bidrag, till minne av allas vår vän: Tomas ”Totte” Andersson.
1976911_748433281841382_11943832_n

Jag kommer också till Tomas minne också under hela resan bära med mig en liten ”pryl” som jag har till låns under dessa år.

(Jag är så rädd att missa någon av er som gett ett bidrag under veckan, skulle jag missat någon så är det absolut inte min avsikt!)
Detta är helt utan någon som helst rangordning.

TUSEN TACK TILL: Stefan Wendt, Jonas ”Jolle” Häggblad, Boris Kovacic, Johan Linder, Susanne Andersson, Familjen Pojen, Jane Sand, Johanna Häggblad, Alexandra Häggblad, Sebastian Sand, Angelica Forsman.

Jag hoppas och tror att ni blir fler som vill hjälpa mig på min expedition med ett litet bidrag för varje mil jag trampar. Gå in via loggan nedan för att hjälpa mig.
jag_stödjer_wateraid

Jag vill också tacka alla som grattade mig på allsköns sätt i Fredags. Det var i ärlighetens namn omvälvande att så många uppmärksammade mig på den dag då jag äntligen blev vuxen, eller ska göra ett försök i alla fall.

Att jag har så otroligt många besökare och följare på min hemsida, är rent av fantastiskt, lägger man där till Cyclingswede på Facebook blir otroligt många personer som på ett eller annat sätt har engagerat sig i mitt påhitt.

Hoppas att vi ses på Våghustorget nästa söndag, och att fler vill trampa med en en liten bit. Eller bara ta en kaffe och babbla lite. Några av er kommer jag säkert att träffa i Sälen under Cykelvasan.

”Vi lever alla under samma himmel, men alla har inte samma horisont.”
– Konrad Adenauer –

På återläsande inom kort.

Stefan..

Pin It on Pinterest

Share This