Var hälsade!

19 dagar kvar tills jag trampar iväg från Våghustorget och äventyret börjar på allvar, men min resa börjar egentligen redan om 14 dagar, då jag åker till Sälen och ska representera Merida och WaterAid under mässdagarna. Den 15 augusti är jag hemma igen för att bara packa och se över cykeln igen.

Igår pysslade jag om något som är väldigt viktigt för resan. Tänderna.. En trasig tand plockades ut och kommer aldrig mer bekymra mig. Det är inget jag kommer att göra som tidsfördriv det kan ni lita på.. FY F_N så läskigt.

Dagen i dag har varit lite rörig, känslomässig och spännande. Dagen började med att jag skulle ta de kompletterande vaccinationssprutorna, tiden var satt till 09:10 i morse och jag var där redan 09:00, på plats sa sköterskan att vi hade ett problem… ”Du är för tidig”… Jag tänkte direkt.. Va? 10 minuter tidig, är det ett problem? Jag hann inte ens tänka klart innan hon underströk att jag var c:a 2 veckor för tidig!?!?!? Missförstånd av en redan rörig och disträ gubbe! Ny tid dagen innan jag åker till Sälen.

Senare hade jag ett avtalat möte med Sveriges Television, som ville göra en intervju inför avresan. Känns spännande att få den uppmärksamheten och hamna i ”rörlig” media. Samtidigt känns det overkligt nära nu!

Tänk er själva att gå med en dröm/mål under de senaste 7 åren, och nu är de flesta bitarna på plats, och det är bara 19 dagar kvar.

Efter SVT intervjun pilade jag iväg till polisen för att hämta ut mina två pass som jag måste ha med mig under resan. Två? Ja.. Ett för daglig användning och ett backup i händelse av förlust eller rån, också detta är ett litet men viktigt steg.

Därefter mötte jag upp min älskade Jane, vid Örebro Tingsrätt där vi tog ett för oss känslomässigt väldigt stort steg. Att fylla i och lämna in skilsmässodokumenten var jobbigt men viktigt för både mig och Jane. Vigselringarna är sålda med tungt hjärta. Men egentligen är allt det bara juridik och ringarna prylar. I hjärtat lever kärleken fortfarande kvar med oförminskad intensitet, och kommer att göra så lång tid framöver.

Nu sitter jag men en grymt öm trut, tungt hjärta men jag är samtidigt förväntansfull och pirrig.

Igår och under natten till idag, så har det varit ENORM aktivitet på på hemsidan och Facebook, nästan 2 000 nya unika besökare på hemsidan och 150 nya prenumeranter/följare av bloggen. Min Facebooksida hade ökat med 1 600% i besök och klick, detta har medfört c:a 300 nya likes.. All statistik har gått helt i taket!

Tänk om jag fick 50 öre/mil för varje like…. Då skulle både jag och WaterAid bli lyckliga.
Men tyvärr genererar det ännu inte i en enda ny bidragsgivare till expeditionen.

Det gör mig ont att så många vill följa med och ta del av hela äventyret, men hittills väldigt få som vill vara med och bidra med några ören. Jag vet att några av alla som besökt och mejlat mig kommer att hjälpa mig att hjälpa när jag startat.

Många av er har gett löften och föranmält att ni ska och vill vara med och stödja mig och expeditionen. Jag hoppas ni går in och registrerar ert bidrag inom kort på hemsidan.

Jag vädjar därför till er vänner, bekanta, följare och alla ni andra intresserade, att gå in på min sida och anmäl ert lilla bidrag till expeditionen.

Det kostar ju INTE en enda krona innan jag trampar iväg, utan bara en liten slant varje månad beroende på hur långt jag cyklat den månaden.

Mycket text idag även fast jag inte ens börjat cykla….

På återhörande??? Återläsande kanske är mer riktigt..

Stefan

”Vi är vad vi tänker. Vi är vad vi säger. Vi är vad vi tror. Vi är vad vi gör. Så visst är det fantastiskt att vi är i fullständig kontroll av vilka vi är.”

– Regina Cates –

Pin It on Pinterest

Share This