God söndag på er!

you-never-know

Nu är jag inne i rätt månad, månaden som är den hittills största månaden i mitt liv.

Det är med skräckblandad förtjusning, det är nästan ogreppbart och overkligt, som jag ser augusti i kalendern, en månad som jag väntat på under de senaste 6 – 7 åren.

Eller förresten!

Jag har kanske väntat på detta under de senaste 50 åren fast jag inte vetat om det. Att det alltid legat något i min rastlös kropp och grott råder inga som helst tvivel om.

Den stora skillnaden är nu att jag preciserat vad det är som alltid dragit i mig.

Förr förstod jag inte varför och vad som alltid spökat, och fått mig att söka alla dessa kickar i livet.

Men jag lovar er! Den frihetskänsla och inre lugn som jag känner nu (även om jag är stressad inför den 16/8) är helt obetalbar. Frihetskänslan och lugnet kommer antagligen ifrån att jag inte har några som helst ägodelar som binder fast mig i det ”ekorrhjul” som vi alla lever i. Jag har bara band med en enormt stor kärlek till min underbara barn och alla andra av de mina jag älskar över allt annat, som mina viktigaste ”attachments” tills dess jag förbrukat det tidslån jag snart tar ut.

För det exakt det som det handlar om, jag lånar en liten, liten tid av en hel evighet.
Lånet behöver jag inte betala tillbaka i tid. Jag kommer att betala lånet genom att, förhoppningsvis, inspirera och kunna dela med mig av dom erfarenheter som kommer att bli mitt enda kapital.
Och inte minst att få möjligheten att kunna hjälpa människor som har det mycket sämre än oss liknöjda till ett bättre.

(Jösses! Detta är nog det flummigaste inlägg jag någonsin skrivit, men det är exakt så här jag känner)

Jag känner ett starkt stöd och kärlek från er alla som ger mig stärkande kommentarer, jag har också mött mycket motstånd och ibland även aggression från människor som tycker att jag är oansvarig, galen och en fullständig idiot. Faktum är att både det positiva och det negativa stärker mig ännu mer.
Jag har fått många inbjudningar att stanna och övernatta hos människor jag aldrig mött eller känt, inte bara i Sverige utan i många länder jag kommer att cykla genom. Den kärleken är helt obetalbar.

Min blogg har fått många hundra nya följare från många olika platser på jorden.
Tycker att det är helt fantastiskt, det ökar i och för sig pressen på ett lyckat genomförande, det är i mångt och mycket bara bra, blir ”pirrig” av blotta tanken. Uppmärksamheten lär dessutom inte bli mindre när SVT sänder inslaget som gjordes förra veckan.

Tack för idag och på återläsande.
Älskar er alla.

jag_stödjer_wateraid

Pin It on Pinterest

Share This