Tjoho mina vänner!

Denna dag började lite märkligt, jag vaknade redan 04:20 full med energi. Ville bara iväg.
Men jag kunde ju inte börja cykla redan, så jag la mig i sängen och lurade lite, och sedan var tydligen klockan redan 07:00, eftersom Jane ringde och väckte mig, men då var minsann all energi som bortblåst, efter det korta samtalet, vilket jag absolut inte minns ett spår av, vaknade jag igen en hel timme senare, totalt förvirrad och urtrött..
Tack vare ett två fullständigt galna tyska barn i kojan bredvid masade jag mig motvilligt upp.

Campingvärden hade gått med på att jag skulle få bo på campingen efter samma förutsättningar som de andra campingarna, han ville dock att jag skulle betala först, 450: – sedan lösa det på något sätt med Markaryd kommun.

När jag var klar att trampa iväg, hade grabben tydligen ändrat sig. Så några pengar tillbaka var det inte tal om..
Jag ringde då till turismansvarige inom Markaryds kommun, som blev, milt sagt, upprörd och satte sig i bilen ner till campingen för att lösa detta. Hon betalade min övernattning med egna pengar, så var det ur världen.

All heder till Christin! Markaryd är en kommun som verkligen värnar om besökare, och inser vikten av att vara tillmötesgående! Tack Markaryd!
markaryd

 

 

 

I alla fall! Jag vevade iväg i hällregn och mot Kristianstad, och som det regnade! Men regnet var rätt så varmt, och man kan ju inte bli mer än blöt. Efter några mil så sprack himlen upp och det blev en UNDERBAR tur. Jag diggade Iron Maiden, Takida och Mellissa Horn och sjöng med så vackert att jag till och med rös. Jösses så fint jag sjunger när jag är själv.. Jag känner mig så levande! Jag älskar verkligen att göra detta.

Nu är jag på Charlottenborgs camping i Kristianstad och jag kan lova att detta är en camping som på intet sätt imponerar, halvskabbigt och skitigt, ska inte gå in på några detaljer förrän jag checkat ut imorgon.

Ystad och resten av min resa närmar sig! Tjoho!

Jag hoppas att ni hjälper mig att hitta vänner och bekanta som kan tänka sig att bidra med några ören per cyklad mil. Cyklar inte jag bidrar inte ni.

Natta på er och på återhörande.

Pin It on Pinterest

Share This