Hoj på er (Roberto Vacci uttryck)!

Den 25/8 var en skitdag, urtråkig cykling, pissväder och en jä..la motvind. Men när jag nådde etappmålet så förstod jag varför det var värt att streta på småvägar dig.. Som jag skrev på Facebook, en campingpärla mitt i skogen, så fin och mysig, att jag blev ”kär” i den, när jag kom fram var en liten mysig stuga, med sjöutsikt redan förberedd. Campingvärden Caroline hade varit in och kika på min sida, och ville därför hjälpa mig att må gott. Dit kommer jag definitivt att åka tillbaka till.

Jälluntofta

Smyg in och kolla deras hemsida och besök campingen på någon resa söderut. Jag lovar att ni inte kommer att ångra er!

www.jalluntofta.se

Caroline visade sig också vara en mycket begåvad konstnär och den hemsidan är också värd ett besök.

www.linodesign.se

Linodesign

 

26/8

Efter en småäcklig frukost, 4 portioner Gulaschsoppa med Wasa Sport, ett knäckebröd som garanterat gör dig hörselskadad. Det kom fram en herre, och frågade om det var jag som var med på SR P1 i förra veckan.. Jösses sicken spridning sånt har. Han vill fråga massor, och fotografera mig. Kul men känns lite ”awkward” att vara någon ”kvasi” kändis, Därefter packade jag på min älskade Merida och vevade iväg mot Markaryd, gissa om hon skall få en genomsmörjning i Ystad innan jag lämnar mitt älskade Sverige.

Jag återkommer imorgon när jag landat i Kristianstad.

Trötta kramar till er alla.

 

Pin It on Pinterest

Share This