Idag fick jag en skön men jobbig tur söderut från Vårgårda, till Borås hade jag en lätt motbris bara, skönt eftersom det svalkar lite extra för denna korpulenta guubbe..

FB_BordingEfter ett besök hos den absolut bästa arbetsgivaren jag någonsin haft, efter kaffe och snack vinkade jag hejdå till mina gamla kollegor på Bording AB och satte av mot Svenljunga, jag lovar er att den lilla motbris jag hade förut hade nu ilsknat till och blivit en åskstorm med hällregn, men vad spelar det för roll.

 

I Svenljunga möttes jag upp av ytterligare en gammal kollega, tillika god vän. Efter pizza och gagg en stund är dagen nu till enda. Nu fräsch som en nyponros är jag klar för att hoppa i bingen.

GOPR0135

Go natter på er kömpisarna mina.
(Glöm inte att registrera era bidrag per mil på min sida, jag behöver verkligen ert stöd)

Pin It on Pinterest

Share This