Det var det det!
Sitter nu i Swinoujscie igen, och väntar på färjan som skall ta mig tillbaka till Sverige.

Resan blev kort men lärorik. Kostsam på alla plan.
Jag offrade allt för en dröm som visade sig vara lite för stor just nu!

Var det värt det?
Nej! Det var det INTE!
Det kanske hade varit värt det om planen fungerat, men eftersom som den sjönk som en tegelsten redan första månaden, så var priset på det jag offrade åt helvete för högt.

Jag tror inte jag någonsin i livet känt mig så tom, deprimerad i själen ledsen och fruktansvärt besviken på mig själv att jag i mitt ”ego-sinne” verkligen trodde på att denna plan skulle vara genomförbar.
Hur i helvete kunde jag offra ALLT?
Detta betyder att jag inte har ett enda dugg att komma hem till, INGENTING! Jag har knappt så jag tar mig till tillbaka.
Det enda jag vet finns kvar när jag kommer tillbaka är mina älskade barn, mor och bror.

31191_406135506704_1183767_n

Det kan vara en omstart på livet, men var skall man börja?
Hade projektet fungerat, så hade jag haft gott om tid att planera under de sista månaderna på cykelsadeln, men blev det ju inte så.
Jag måste hitta någonstans att bo, jag måste göra ”boet” till ett hem, jag måste hitta ett jobb, jag måste hitta en ny tillvaro, jag måste bygga upp allt från botten igen och inte minst, Jag måste orka göra allt detta.
Allt detta skrämmer mig vettlös! Jag är med rädd nu än jag någonsin varit för denna resa.

Jag vill i grund och botten spola tillbaka bandet c:a 3 år i tiden, göra om och göra rätt.
Det enda som jag inte ångrar med denna resa, är de insikter och förståelser jag skaffat om mig själv. Men priset är ”way to high”!

Jag skull vilja säga förlåt både till mina nära och kära, min älskade, mina barn och alla runt mig att jag var så ”egotrippad” och tro att projektet faktiskt skulle fungera.

By the way! Det som faktiskt HAR fungerat är sponsoravtalen med Merida, Shimano och inte minst JMS-Vattenrening.
Av de företag som lovat att stötta projektet är de dom enda som hittills hållit vad vi kommit överens om. Synd, för att inte säga sorgligt!
Jag hoppas och tror att övriga hjälper till med sina bidrag fram tills den dag jag vände. Därför låter jag logotyper och länkar ligga kvar på min hemsida tills jag återvänt. Hoppas och tror också att problemen som uppstått med sponsringen beror på något missförstånd, och inte på ointresse.

Jag bugar mig till er bland mina vänner och bekanta som  stöttat mig med era bidrag, det är ni som är hjältarna i detta ”magplask” till projekt.

Varma kramar
Stefan ”livrädd” Sand

Ps. Är det någon av alla er som följer och läser mina inlägg, som kan hjälpa mig att hitta följande:
– Nytt jobb.
– En liten lägenhet.
– Lite andra byggstenar som kan vara bra att har när man ska börja om från noll.
Så snälla.. Kontakta mig snarast..!

Pin It on Pinterest

Share This