Hej på er som fortfarande följer och läser!

Nu har jag bara en etapp kvar till Swinouadamjb, där allt började. Är nu i en liten by som heter Löcknitz, c:a 10 mil kvar i Tyskland.. Min tekniska kompetens har återigen glimmat till från Hradek nad Nissou, då all data i cykeldatorn lyckats fastna just där…

Från Frankfurt an den Oder cyklade jag fortsättningsvis efter den fina cykelvägen norrut.

Riktigt fin och skön cykling (synd bara att det är åt fel håll), underbart väder.. Lite smågrinigt att alla campingar har slagit igen för säsongen bara. Men å andra sidan är de små ”pensionerna” betydligt billigare är de förmodligen brukar vara. Dom försöker väl dra in det sista dom kan innan det är över för i år. Och campa i naturen är det något för tätbefolkat för.
Så det har blivit billigast tänkbara ”pensioner”.
Pensionat Oderblick
Helt nybyggt, så herrn var väl sugen på lite svarta €:sar. Billigt som skam. Men väldigt fint!
Pension Oderblick. (Ägaren av pensionatet var förövrigt bland det mest muskulösa individ jag någonsin set, men blev lite full i skratt när han skulle ta i hand. Han ger mig sin hand, som var mindre än en tonårsflickas, och blötare än en nymetad mört.. Så himla fel, att jag var nära att säga något..

Efter vägen
Det man ser efter vägen är ju inte heller fy skam.

Morgon i Frankfurt
God morgon i Frankfurt..
Bra vallatStorkkork

Sverige

Faktum är att jag allt som oftast ser Svenska märken och minnen efter min väg.. Ganska kul och mäktigt, och det gör mig stolt.
Kung Gustav Adolf

Utterkorsning..
Uttrar

Imorgon hoppas jag nå Swinouiusfjd.. Och på söndag ta färjan till mitt älskade Sverige.

Hörs snart igen…

Kram
Stefan

Pin It on Pinterest

Share This