Herre jösses mina vänner!

Aldrig hade jag väl trott att jag skulle få så otroligt många positiva kommentarer om att jag skulle vända om och cykla hemåt igen..
Jag kan inte nog tacka för er support, för ni skall veta att det bränner lite i bröstet att jag bara kom c:a 128 mil söderut.
Det var någon som kommenterade med att: ”Om du inte gjort detta, så hade du haft den stenen kvar i skon”
Den ”stenen” kommer nog alltid att ligga där och gnaga, jag kanske måste dela upp den i mindre bitar.

WaterAid får dessvärre inte många ören av denna korta expedition.

Jag kommer så småningom, när jag kommer hem att bygga om min hemsida, och där skapa en sida som blir ”My wall of heroes” med er som försökte stödja och bidra till expeditionen.

Den cykelrutt jag nu trampar norrut på, är en väg som jag absolut kommer att cykla igen, då på semester och i högsommaren, så lättcyklad och vacker, hela vägen från Östersjön till Jablonec nad Nisou, där floden Niesse och senare Odre har sin källa. En underbar och lättcyklad, så vacker. Faktum är att jag skulle rekommendera alla som gillar att cykla och uppleva, att ta just den vägen. Oder-Neisse Fahrradweg.

DSC04590DSC04592DSC04588
DSC04587

Mina varmaste tack för att ni stöttar mig!!

Stefan

Pin It on Pinterest

Share This