Kära vänner!

Nu är det pirrigt vill jag lova.
Det är den 16/7 idag, och som ni vet trampar jag iväg den 16/8.

Den 12/8 startar mitt äventyr inofficiellt i Sälen, under CykelVasan, där jag kommer att representera min fantastiska cykelsponsor Merida, i deras tält under mässdagarna. Sedan bär det hem och packa som en galning.

Besök gärna Merida och mig om ni skall vara i Sälen under 13-15/8

Följ mig gärna på bloggen, och ta del av mitt äventyr till förmån för WaterAid, men ge också ert lilla bidrag för varje cyklad mil. Ett enkelt bidrag på 1 : -/mil gör ENORM skillnad för hela expeditionen.

Det skulle det vara hysteriskt skojigt om ett gäng av er tar cyklarna med upp till Våghustorget och hänger med en liten bit av min första etapp, av c:a 1 000 st.

Glöm inte att gå in och ge ert bidrag.

Pirriga hälsningar
Stefan

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This